+45 64 82 15 54

Industri

Specialudstyr & Tilpassede løsninger

Tilpassede løsninger.

De fleste af vore specialmaskiner er oprindelig udviklet til specifikke kunders produktionsanlæg. Derfor svarer de ikke nødvendigvis til kravene i netop din produktion. Alle vore produkter kan imidlertid tilpasses til eksisterende procesanlæg - medmindre der er basis for at udvikle nye konstruktioner tilpasset den aktuelle opgave. 

Vi har i øvrigt særligt know-how inden for kon- struktion af maskiner til 24 timers-drift.​
Vibrationstransportør for emnetransport og af- faldsseparation.
Magnetseparator for af- faldsseparation.​
Arbejdsstation for svejseskabeloner​
​Coilvogne for stanseri
​Vibrationstransportør for emnetransport og affalds- separation.​

Nyudvikling

Nyudvikling af produktionsudstyr til specifikke opgaver

​Vi har samlet en solid erfaring inden for de fleste processer i maskinindustrien, og uanset om din specielle opgave er en totalløsning eller drejer sig om procesoptimering inden for håndtering, sortering, transport, rensning eller kvalitetskontrol, er der gode muligheder for, at vi allerede har en løsning. Og hvis ikke, har vi alle forudsætninger for at udvikle en løsning, som opfylder dine krav.
​Nyudvikling af produktionsudstyr til specifikke opgaver er et kerneområde for HTR Maskinteknik og har i årenes løb skabt grobund for den kreativitet, som i dag forbindes med virksomheden. Blandt resultaterne er blandt andet de maskiner, som vi præsenterer under “specialudstyr”, komplette produktionslinjer samt en bred vifte af udstyr til procesoptimering og kvalitetskontrol, som i de to eksempler, vi viser her på siden.​Hvor det er påkrævet i henhold til Maskindirektivet, leverer vi naturligvis alt produktionsudstyr med fuld tegningsdokumentation inklusive CE-mærkning.I øvrigt udfører vores konstruktionsafdeling gerne dokumentationsopgaver i forbindelse med CE- mærkning for kunder i maskinindustrien, herunder konvertering af tegninger og udplotning i formater op til A1.

Vedligehold​else

Vi udformer kunde tilpasset systematisk vedligehold og reparationer på maskiner og maskinanlæg til flere brancher, Vi hjælper, så kunden kan koncentrerer sig om sin produktionen.