+45 64 82 15 54

Miljø

Introduktion

Udstyr til håndtering og rengøring af affaldscontainere udgør grundstammen i HTR Maskintekniks produkt program til miljøsektoren.

Vi tilbyder naturligvis også nyudvikling og vedligeholdelse af eksisterende udstyr.I menuen finder du uddybende oplysninger om, hvad vi har at tilbyde inden for miljøområdet.​​

Containervask

Stationært & Mobilt vaskeanlæg

Alt inventar i den lukkede kabine er fremstillet af rustfrit stål. Øvrige dele er er udført i galvaniseret materiale i en robust og enkel konstruktion, som sikrer lang levetid. Anlægget betjenes via et betjeningspanel, placeret hvor containeren hydraulisk løftes ind i kabinen. Vaskekabinen er forsynet med store døre samt en dør for inspektion. Pumper og hydraulikanlæg er monteret i en lydisoleret kabine, som sammen med en kraftig udsugning sikrer arbejdsmiljøet.

​​HTR vaskeanlæg er konstrueret til kraftig vask af affaldscontainere fra 90 til 800 l. Containerne vaskes og spules både ud- og indvendig med høj vandmængde ved lavt tryk, og vandet renses og recirkuleres under vaskeprocessen, og alle større affaldsfragmenter frasorteres og føres ud af kabinen. Det reducerer forureningen af det recirkulerende vand, som således kun skal udskiftes én gang om ugen.Vaskeprocessen styres af en PLC-styring, som giver mulighed for at regulere vasketiden efter containernes tilsmudsningsgrad.​
Stationært vaskeanlæg
Vandreservoir: 6 m³
Vandforbrug: 105 m³/t
Vaskekapacitet: ca. 60 containere/time
Containerstørr.: Fra 90 til 800 l. affaldscontainer
El: 3x400 V / 80 A
Forbrug: 40 kW​

Mobilt vaskeanlæg
Udover den stationære udgave, som vi præsente- rer her på siden fås HTR Containervasker også som kobineret tømme- og vaskeanlæg til montering på lastvognschassis.

Kontakt os for nærmere oplysninger.

C-tømmere

Hurtig og ergonomisk containertømning

HTR Containertømmer er beregnet for tømning af affaldscontainere i størrelser fra 90 til 800 l.
Maskinen består af en lift, hvor containeren låses fast , svinges 135 grader rundt og derved tømmes for indhold. 

Den el-hydrauliske containertømmer er monteret på hjul og flyttes nemt efter behov. En kraftig og robust konstruktion sikrer HTR Containertømmer en stabil drift og lang levetid.

Specialudstyr

Udvikling og fremstilling af specialudstyr

Et eksempel på en totalløsning er denne linje for rengøring og reparation af presenninger. I anlægget indgår vaskemaskine for presenninger og lysbord for efterfølgende inspektion og reparation.

​​Hvadenten det drejer sig om optimering af en en- kelt arbejdsgang eller udvikling af totalløsninger for hele procesanlæg, har HTR mange års erfaring inden for miljø-sektoren. Vi har udviklet og leveret specialmaskiner og værktøjer til reparation, rengøring, håndtering og meget andet - efter opgave eller fra ide til færdigt produkt.

​Udvikling og fremstilling af specialudstyr til miljøsektoren, totalløsninger og procesoptimering. Og vi kan naturligvis levere fuld tegningsdokumentation inklusive CE-mærkning samt instruktioner og montørvejledninger.

Vedligeholdelse

Vi tager os af vedligeholdelsen, også i miljøsektoren påtager vi os serviceopgaver med reparation og systematisk vedligehold.​